Video Sharifah Zohra Jabeen Hina Pelajar Di UUM


Video Sharifah Zohra Jabeen dikatakan hina pelajar di forum Mahasiswa UUM Kedah. Segalanya bermula apabila pelajar Bawani KS telah mengajukan soalan terhadap beliau. Pada masa yang sama, beliau tidak dapat menjawab soalan yang diajukan dari pelajar tersebut lalu mengeluarkan ayat yang kurang disenangi. Contoh seperti dibawah:

“Listen, Listen, Listen, Listen………Listen”- Itulah ungkapan yang keluar dari mulut seorang professional

Dari segi latar belakang, Sharifah Zohra Jabeen merupakan seorang presiden organisasi Suara Wanita 1Malaysia dan juga seorang pencemah di Forum Suara Mahasiswa yang telah diadakan Universiti Utara Malaysia (UUM) di Sintok, Kedah pada 8 Dis lalu. Namun, sikap beliau itu telah menyebabkan video tersebut tersebar dilaman internet setakat ini.

Video Sharifah Zohra Jabeen Hina Pelajar :Sehubungan dengan perkara diatas, 1 video versi Remix Sharifah Zohra Jabeen telah pun dimuatnaik di Youtube. Sungguh menghiburkan! dan selamat menonton :DDBerikut pula ulasan IM Fakhrul mengenai perkara ini :


Berikut pula ulasan Khairy Jamaluddin yang dipetik dari Twitter menegaskan tidak mengenali Presiden Suara Wanita 1Malaysia tersebut :


Berikut pula video penjelasan Bawani dalam wawancara apa yang sebenarnya terjadi :
ENTER

3 comments: