Dr. M Tempat Ke-2 Bekas Ketua-Ketua Kerajaan Yang Terkaya Di Dunia


Menurut senarai yang dikeluarkan carian Google, mantan PM kita, Tun Dr, Mahathir tersenarai di tempat ke-2 dalam senarai bekas ketua-ketua kerajaan yang terkaya di dunia dengan dengan kekayaan yang berjumlah 44 billion USD. Membanggakan? Di manakah sumber kekayaan tersebut? Renung-renungkan.

Sumber asal : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_heads_of_state_and_government_by_net_worth

7 comments:

  1. 22tahun mencuri takan tak kaya

    ReplyDelete
  2. Den tak cayo sdd hamba Allah ni ckp dia makan mee sepinggan saja macam orang lain.

    ReplyDelete
  3. Mcmana tu? Kenapa carian kat sumber asal tu takde nama mahafiraun tu? Dah kena padam ke ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lihat Former heads of state and government sekarang di Rank 1 !!!

      Delete
  4. ajak rakyat beramai ramai berkonvoi ke rumak binatang ni dan kita rampas semua harta harta yang dicurinya kita bawa dia kedataran merdeka kita gantung dia disana bersama anak,bini ,keturunan dan juga kroni.ini semua pengkhianat negara patut dilupus dari muka bumi ini

    ReplyDelete
  5. tak ader pon kat sumber asal. xkn wikipedia umno pnya

    ReplyDelete
  6. mano. takdo pun kat wiki. jgn fitnah bro.

    ReplyDelete